Logo Smit Logistics Logistiek en Transport WIT
CONTACT

Uw transport in vertrouwde handen

Welke oplossing past bij u?

Wij bespreken graag met u uw behoefte en ontwikkelen de mogelijkheden die daarbij horen… zonder kaders of beperkingen van A naar B door Nederland, de Benelux, Europa of mondiaal.
Naast zowel de import als export van goederen hebben wij ons gespecialiseerd in het zgn. transitvervoer, snel en efficiënt transport tussen twee EU-lidstaten of een derden land zonder tussenkomst van een overslagstation of eigen locatie. Geheel neutraal uitgevoerd en gedocumenteerd.

Transportmogelijkheden

Voor elke vraag een oplossing, hoe specifiek ook. Wij passen het materieel aan op uw wens en geven het product de aandacht die daarbij hoort, of het nu om levensmiddelen, chemicaliën, materieel, bouwmaterialen, metalen, halffabricaten of eindproducten gaat.
wegvervoer transportbedrijf

WEGVERVOER

Wegvervoer is de ruggengraat van logistiek, essentieel voor goederentransport. Ons logistieke bedrijf levert betrouwbare, snelle en flexibele wegvervoer oplossingen voor uw vrachtbehoefte.
lees meer
full truck load transport

FULL TRUCK LOAD

Full Truck Load (FTL) logistiek maximaliseert efficiëntie bij groot volume transport. Ons bedrijf biedt superieure FTL-diensten, waarbij snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan
lees meer
less truck load support

LESS THEN TRUCK LOAD

Less Than Truck Load (LTL) logistiek biedt flexibiliteit voor kleinere zendingen. Ons logistieke bedrijf zorgt voor efficiënte, kostenbesparende LTL-oplossingen, zonder concessies aan service of snelheid.
lees meer
geconditioneerd transport gekoeld

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Geconditioneerd transport in de logistiek garandeert de juiste condities voor uw vracht. Ons bedrijf biedt betrouwbare, nauwkeurige geconditioneerde transportdiensten voor temperatuurgevoelige goederen.
lees meer
levensmiddelen transport groceries

LEVENSMIDDELEN TRANSPORT

Levensmiddelen transport in de logistiek omvat veilige en tijdige levering van voedingsproducten, met strikte naleving van temperatuurcontrole en hygiënenormen voor voedselveiligheid.
lees meer
gevaarlijke stoffen laten vervoeren logistiek

GEVAARLIJKE STOFFEN

Gevaarlijke goederen logistiek betreft het veilige en conforme vervoer van risicovolle stoffen, waarbij strikte regelgeving en veiligheidsprotocollen worden nageleefd voor optimale bescherming.
lees meer
volumegoederen laten vervoeren

VOLUMEGOEDEREN

Volume goederen in de logistiek betreft het beheer en transport van grote, ruimte-innemende vracht, waarbij efficiënt ruimtegebruik en routeplanning cruciaal zijn voor optimale logistieke processen.
lees meer
gepalletiseerde goederen

GEPALLETISEERDE GOEDEREN

Gepalletiseerde goederen logistiek omvat het efficiënt beheer en vervoer van op pallets gestapelde vracht, voor veilige, georganiseerde en gemakkelijke goederenbehandeling in de supply chain.
lees meer
speciaal transport vrachtwagen

SPECIAAL TRANSPORT

Speciaal transport ofwel uitzonderlijk vervoer stelt specifieke eisen aan het materieel, vakbekwaamheid van het begeleidend personeel en de omgeving van het uit te voeren traject. Het kaderen van risico’s en vergunningsnormen dienen als uitgangspositie voor een veilige en zorgeloze uitvoering.
lees meer
containervervoer logistiek vervoer

CONTAINERVERVOER

Onderdeel van intracommunautaire verwerving is veelal de verplaatsing van goederen over de weg tussen afnemer, reder en leverancier middels zeecontainers van verschillende afmetingen. H.Smit Logistics BV beschikt binnen een sluitend netwerk over het hiervoor benodigde materieel ( containerchassis ).
lees meer
Indien gewenst bestaat de mogelijkheid de goederen te laden en/of te lossen met een zogenaamde laad- of losklep dan wel kooiaap.

Koeriersdiensten

Express service / koeriersdiensten / sneltransport, uw goederen dedicated en onder volledige trajectbewaking binnen 1 of enkele etmalen overal in Europa geleverd.
Met eigen materieel of een gesloten partnernetwerk gegarandeerd op tijd!

Intermodaal goederenvervoer

Het traject van uw goederen uitgevoerd onder verschillende transport disciplines of wel modaliteiten, het grootste gedeelte per trein over het spoor of per boot en doorgaans het voor- en natraject over de weg. Een traject wat qua CO2 uitstoot en kostenpatroon interessant kan zijn mits men binnen een gesteld kader aansluiting kan vinden.
Wij bekijken graag voor u de mogelijkheden.

LEES MEER OVER FORWARDING
warehouse heftruck logistieke partnervrachtwagens smit logisticskantoor logistiek bedrijf

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag direct uw persoonlijke offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN

H. SMIT LOGISTICS B.V.

H. Smit Logistics is uw toegewijde logistieke partner en specialist voor het vervoer van transport, forwarding, bevrachting, warehousing, zeevracht en luchtvracht. U kunt ons inzetten voor nationaal en internationaal transport.
CONTACT
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram