Logo Smit Logistics Logistiek en Transport WIT
CONTACT

Duurzame logistiek: toekomstbestendig vervoer met H. Smit Logistics BV

Inzet voor Maatschappelijke en Ecologische Verantwoordelijkheid

Maatschappelijke en ecologische bewustwording worden in het belang van ons allen gelukkig steeds meer als een vanzelfsprekendheid gezien. Wij zijn van mening dat het ieders verantwoordelijkheid is aan te zetten tot een dialoog op zowel intern als externe bedrijfsvoering om het gedachtegoed actief te delen en implementeren. Samen met een aantal opdrachtgevers hebben wij reeds de eerste stappen gezet om de activiteiten die wij uitvoeren te visualiseren, analyseren en te toetsen aan het duurzaamheid principe waarin zowel compensatie maar wellicht nog veel belangrijker, vermindering van onze carbon footprint het doel is.

Bijdragen aan een Duurzamere Toekomst: Aandacht voor Emissiebeheersing

Het in kaart brengen en inzichtelijk registeren van een aantal wezenlijke verbruiksfactoren als koolstofdioxide, methaan en distikstofoxide dragen bij tot een eerste bewustwording en dragen bij de volledige supply chain te herwaarderen op behoefte en efficiency.
Laten wij samen de aandacht geven die het nodig heeft

"Efficiency en Behoefte: De Nieuwe Maatstaven voor een Groene Supply Chain."
CONTACT OPNEMEN
duurzame logistiek op kantoorvrachtwagens smit logisticskantoor logistiek bedrijf

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag direct uw persoonlijke offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN

H. SMIT LOGISTICS B.V.

H. Smit Logistics is uw toegewijde logistieke partner en specialist voor het vervoer van transport, forwarding, bevrachting, warehousing, zeevracht en luchtvracht. U kunt ons inzetten voor nationaal en internationaal transport.
CONTACT
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram