Logo Smit Logistics Logistiek en Transport WIT
CONTACT

Forwarding en Expeditie: Uw Route naar Wereldwijde Logistieke Efficiëntie

Wat is Forwarding en Expeditie?

Organisatietalent, full logistic service. Zorgeloos van A naar B, partner met voldoende empathie en organisatietalent om u in alle aspecten sterk te vertegenwoordigen. Juiste communicatie, daadkrachtig verbindingen leggen. Meer dan alleen vervoeren, ontlasten. Effectief en efficiënt krachten bundelen met een gewenst resultaat. Anticiperen en foutkansen elimineren met als doel een langdurige relatie waarin de kostenbalans optimaal is. Wij delen onze kennis graag met u.

Gedreven expediteurs

Doen wat verwacht wordt, een cliché die voor velen vanzelfsprekend is maar slechts door enkelen ten uitvoering wordt gebracht. Een hoog empatisch vermogen, dienstbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel is de basis van ons bestaansrecht, deze passie voor logistieke oplossingen verbindt ons al meer dan 20 jaar aan onze partners en geestverwanten. Daadkrachtig verbinden, maatwerk leveren en bemiddelen zit dan ook in ons DNA verweven.
"Meer dan alleen transport - uw partner in forwarding."

Documentatiebegeleiding

Met ruime ervaring en een zeer betrouwbaar en hoogwaardig partnernetwerk zijn wij in staat u volledig te begeleidingen bij de ex- of import van uw goederen. Zaken als fiscale vertegenwoordiging, bio-certificaat, inklaringen, uitvoerdocumentatie, T1 of T2 document en een Eur1 worden inzichtelijk en krijgen door een duidelijke communicatie structuur.
"Expeditie met precisie - wij zorgen voor de details."

Value-Added Services

Om het logistieke spectrum vorm te kunnen geven kan de term value-added services niet ontbreken, alle activiteiten die een meerwaarde hebben voor het product of de handeling kunnen hieronder worden samengevat. Wij bieden de mogelijkheid om uw producten in eigen beheer of binnen ons partnernetwerk te laten labelen, om- of verpakken, orderpicken, herverpakken of te neutraliseren. Alles met dezelfde kwaliteitsbeleving en zorg die u van ons mag verwachten.
forwarding en expeditie team smit logistics

ERVAREN TEAM

Een ervaren, professioneel team dat toegewijd is aan uw succes.
lees meer
Forwarding logistiek flexibel en op maat

FLEXIBEL EN OP MAAT

Flexibele, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften.
lees meer
expeditie logistiek transparant

TRANSPARANT

Transparantie en open communicatie op elke stap van het proces.
lees meer

Expeditie met precisie - wij zorgen voor de details

Vandaag nog beginnen met het optimaliseren van uw logistieke processen? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze forwarding en expeditie diensten uw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen.
MEER OVER WAREHOUSING
warehouse heftruck logistieke partnervrachtwagens smit logisticskantoor logistiek bedrijf

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag direct een offerte op maat aan.
OFFERTE AANVRAGEN

H. SMIT LOGISTICS B.V.

H. Smit Logistics is uw toegewijde logistieke partner en specialist voor het vervoer van transport, forwarding, bevrachting, warehousing, zeevracht en luchtvracht. U kunt ons inzetten voor nationaal en internationaal transport.
CONTACT
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram