Logo Smit Logistics Logistiek en Transport WIT
CONTACT

Over H. Smit Logistics

Een toegewijde partner en specialist met meer dan 50 jaar ervaring in de logistiek

Al sinds 2001 is het een onze passie om als zelfstandig logistiek dienstverlener op het gebied van wensen en behoeften bruggen te slaan.
Middels eigen materieel, eigen faciliteiten, een zeer betrouwbaar partnernetwerk en een overdosis empathie zijn wij niet alleen in staat verbindingen te leggen binnen het goederenvervoer maar is het onze missie te ontlasten en te ontzorgen.

Ofwel uw goederen met een glimlach van A naar B.

Maak kennis met onze creativiteit, oprechtheid en scherpe transporttarieven en test ons!
CONTACT OPNEMEN
over smit logistics transport

Innovatie

We begrijpen dat in de snel veranderende wereld van logistiek en transport, stilstaan gelijk staat aan achteruitgaan. Daarom omarmen we bij H. Smit Logistics B.V. innovatie in al zijn vormen. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde trackingsystemen voor uw vracht of het optimaliseren van onze werkprocessen voor efficiëntie, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening aan u te verbeteren.
lees meer
integriteit logistiek bedrijf

Integriteit

Als een familiebedrijf dat al een aantal decennia in de logistiek actief is, weten we bij H. Smit Logistics B.V. dat betrouwbaarheid en eerlijkheid de hoekstenen zijn van een succesvolle samenwerking. U kunt erop vertrouwen dat we altijd transparant en ethisch zullen handelen, van het geven van accurate offertes tot het zorgvuldig behandelen van uw zendingen.
lees meer
klantgerichtheid luchtvracht diensten

Klantgerichtheid

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We zijn toegewijd aan het begrijpen en vervullen van uw unieke behoeften en doelstellingen. Ons team staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste luchtvrachtoplossing, het beantwoorden van uw vragen, of het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen.
lees meer

Visie

Het is onze visie om vanuit onze kernwaarden en middels het serviceniveau van onze dienstverlening duurzaam te ontwikkelen door efficiëntere uitvoering.

Kernwaarden

H. Smit Logistics BV staat voor : Betrouwbaar en integer! Daadkrachtig en deskundig! Betrokken en klantgericht! Flexibel en creatief!
niwo gecertificeerd

NIWO gecertificeerd

H. Smit Logistics B.V. is volledig gecertificeerd met een NIWO vergunning en certificering voor transport.
lees meer

Blijdorp sponsor

Wij dragen bij aan het welzijn van dieren en natuurbehoud, en voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.
lees meer

Sponsor Jeugdplan TCK

Blijde sponsor van het Jeugdplan Tennisclub Krimpen. Neem een kijkje op tckrimpen.nl.
kantoorwerk voor logistiek bedrijf schoonhovenwarehousing en opslag

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag direct uw persoonlijke offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN

H. SMIT LOGISTICS B.V.

H. Smit Logistics is uw toegewijde logistieke partner en specialist voor het vervoer van transport, forwarding, bevrachting, warehousing, zeevracht en luchtvracht. U kunt ons inzetten voor nationaal en internationaal transport.
CONTACT
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram